Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... titulek mě docela překvapil - "Fiala jako premiér končí" (?),- poslední více jak půlrok mám za to, že ten signalizační nešťastník ešče ani nezačal?!?

8 2
možnosti
AA
Foto

Nejezděte do Chebu, váš jmenovec tam špatně dopadl. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Sbalte si věci ze šuplat a vypadněte, soroši ! Fofrem.

/nic jiného pro NI Petra Fialu a jeho partičku nemám.

4 8
možnosti
MP

Tvarohový Péťa č.2.

3 2
možnosti
MB

Vláda nepadne. Chrání ji předsednictví EU - Paroubkovinu si už nikdo nedovolí. Pokud se nerozloží sama, dovládne. Na podzim bude Občanská nespokojenost. Nic se nezmění,m pouze Středulovi naskočí % směrem na Hrad. Má dobrý nápad - Inflaci pokropit dalšími výdaji. Přidat všem. Zřejmě se tak ulekne a zahyne sama od sebe ...

Já zklamán nejsem. Vážně,nedovedu představit,co by Fiala měl dělat? Ty nápady k zastropování, výplatám pomoci - to je Babišovina. Utopit ČR v dluzích. Jakkoliv nepříjemné, vidím realitu. Rozvrácenou státní kasu. K tomu dobu blbou. K tomu vyústění propletence důvodů. Kdo očekává to lépe, nepochybně musí být zklamán. Chápu, nicméně nepřidávám se. Jako běžný důchodce žiji, hlásím, spokojenost. Jsem si vědom, že po nás půjdou ještě další. Mým životem dějiny nekončí ... :-)

11 2
možnosti
PK

No stačilo by odejít ze systému povolenek a stáhnout ČEZ z burzy pro začátek ......

5 3
možnosti
JB

J24a90n 72B97a85r53t48o21ň

2. 8. 2022 18:13

Naprostý souhlas , jen s tím rozdílem, že vládní strany udělají vše proto aby vládly dál. Fiala je slaboučký premiér a ODS je ztracena ve své postpravicové roli. Česku chybí pravice autentická , máme jen probruselské strany, které proti nápadům z Bruselu neřeknou slůvko kritiky. Držíme hubu a krok. A to si pamatuji dobře z let dávno minulých před rokem 1989.

9 8
možnosti
JD

Vláda nepadne a bude vládnou celé volební období. Otázkou je, co vláda vytvoří.

5 1
možnosti
MK

Nějak si nedokážu představit mechanismus, který by vládu položil. Pokud koalice vydrží, nic s vládou nehne. A ona vydrží, protože:

- bez Pirátů a jejich čtyř poslanců vláda nepadne.

- TOP a KDU jsou pod 5% a odchod z koalice pro ně znamená konečnou.

- STAN má nyní dost starostí sám se sebou a odchodem z koalice by si podříznul vlastní větev.

- a eventuální odchod ODS z koalice ani komentovat nebudu. To je totální utopie.

Jak si ten pád představujete vy, autore?

15 0
možnosti
JR

J98a91n 14R12á18ž

2. 8. 2022 18:43

Vládu mohou sundat jen mohutné protivládní demonstrace a Rakušanův nešikovný povel policii k tvrdému zákroku, což by lidi hodně naštvalo. To se nestane a vláda, kterou z pudu sebezáchovy podpoří všichni koaliční poslanci dostane vždy důvěru. Takže pád vlády je utopie a vzhledem k tomu, že Fiala je ješitný slaboch, který sám neodstoupí, tak v čele vlády skončí až novými volbami.

Tak pravil Nosterdamus;-D

4 4
možnosti
PS

Další z uprimnych naivku...

2 1
možnosti
Foto

Pelosi se promenáduje po Tchaj-wanu a vy tu řešíte Fialu.

2 8
možnosti
  • Počet článků 89
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2332x
Profesí marketér, věčně student, hrdý Evropan... V současnosti se snažím držet kurz jako „kormidelník“ v marketingové flotile e.vox. Cokoli jsem dělal, to jsem byl rád: Pracoval jsem například za pultem jako prodavač, den co den počítal hodnotu portfolia investičních fondů či jako ekonomický novinář. Na iDnes jsem se přestěhoval z blogosféry Respektu. Miluju Londýn, Star Trek a earl grey. Najdete mě i na twitteru: @jackal007.