Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je dobře, že jste pochválil Bartoníčka, kterého dezoláti napadli. On jim dal pouze ten mediální prostor, který tak tvrdě vyžadovali. Nedostalo se jim ho od ČT, tak se jim ho dostalo od soukromých médií. A odměnou jim bylo buď nadávky do cikánů - viz Samko, nebo fyzické napadání - viz Bartoníček.

0 0
možnosti

On ten průvod byl celkem poklidný. Bartoníček, Samko a ještě několik nových mladých televizních elévů, měli za úkol provokovat a vyhrotit situaci. To se jim podařilo dokonale.

Zase je o čem mluvit a podstata problému tak zanikne.

;-(

0 0
možnosti

Docela mě zaujal výrok “a ostatně svobodný člověk má právo i na nesprávné vidění světa”. To je sice pravda, ale každý provozovatel média má zase právo držet si jistou úroveň a nedavat prostor evidentně lživým projevům.

3 3
možnosti

Soukromý provozovatel ano. Ten veřejný má dávat prostor všem skupinám svých nucených poplatníků.

2 0
možnosti
Foto

KARMA R^[>-] Zpravodajství sleduji již delší dobu na tv Prima News. Je objektiv vnější než v ČT.

0 0
možnosti

Objektivnější? Napište raději, že je Vám názorové bližší. Subjektivní jedinec těžko určí, co je a co není objektivní.

0 0
možnosti

Stačilo, jak ČT informovala v migrační krizi. Zastupovala názor 20% občanů a nyní 20% není dost pro vysílací čas veřejnoprávní televize.

Nepotřebuji si s ČT notovat na stejné vlně. Stačí, když nebudu vnímat kouzlení se slovem a obrazem ve stylu závodu dvou účastníků: zatímco nepřítel skončil předposlední, náš hrdina se umístil na krásném druhém místě.

PS: Od televize čekám informováni, ne poučování a propagandu.

3 0
možnosti
Foto

"Zatímco reportáž soukromé televize nabízí záběry, které nemají předem určit, co si máte o protestujících myslet, a ještě nechá zopakovat rozumný požadavek: „Proč by člověk, který už třikrát zaplnil Václavské náměstí, nemohl požadavky demonstrantů říct i všem lidem, třeba formou rozhovoru, prostě aby se to odvysílalo?""

Proč tedy ona soukromá televize sama neumožnila panu Vrábelovi říci požadavky demonstrantů všem lidem, když kvůli tomu kritizuje ČT?

4 0
možnosti

Protože nešlo o platformu na projev (těch je na internetu dost), ale o nemožnost být v ČT.

0 0
možnosti
Foto

Chcete napsat článek o (ne)objektivitě a nálepkování a děláte přesně totéž.

Viz. "Elitáři protestující nálepkují dezoláty. Sami tak jen ukazují vlastní hloupost."

Jak potom chcete s někým diskutovat, když se rovnou odrovnáte?

7 3
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
6 5
možnosti

Dotáhnout zemi na čtvrtou nejhorší pozici v celé EU a přitom ještě prokazatelně fixlovat se statistickými údaji tak, aby aspoň statistika vycházele lépe, než skutečnost, tak to už skutečně volá po demisi.

;-(:-P

0 0
možnosti

Něco o "průzkumech" důvěryhodnosti ČT přímo ze stránek Kantaru :

"Metodická příprava kontinuálního předvolebního výzkumu, zpracování dat, jejich analýza i příprava zpráv probíhá ve vzájemné součinnosti České televize a agentury Kantar. K tomu účelu byl vytvořen procesní tým složený ze zástupců obou stran, který má na starost dohled nad celým výzkumným procesem."

Možná by se to dalo nazvat kartel. ČT Kantaru, Kantar České televizi.

2 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 1
možnosti
Foto

Pokud si spočítáte voliče SPD,Trikolora a komunistů,které podvodník Vrabel označil za vlastenecké strany a přidáte různé tzv.vlastenecke pidistrany vyjde Vám těch 20 procent.Takovy lidé tady jsou a není to žádné prekvapeni,že podporují takovou morální spodinu a primitivy, které organizuje Vrabel.80 procent nesouhlasí....to je uspokojivě velké číslo.Velka většina...

3 1
možnosti

To fakt nevymyslíš: kritika objektivity a nestrannosti ČT ale článek plný neobjektivity a polopravd

11 2
možnosti

Třeba nějaké uvést takhle...

0 0
možnosti
  • Počet článků 89
  • Celková karma 25,16
  • Průměrná čtenost 2332x
Profesí marketér, věčně student, hrdý Evropan... V současnosti se snažím držet kurz jako „kormidelník“ v marketingové flotile e.vox. Cokoli jsem dělal, to jsem byl rád: Pracoval jsem například za pultem jako prodavač, den co den počítal hodnotu portfolia investičních fondů či jako ekonomický novinář. Na iDnes jsem se přestěhoval z blogosféry Respektu. Miluju Londýn, Star Trek a earl grey. Najdete mě i na twitteru: @jackal007.