Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nikdo je za nic netrestá, nezavírá, nestřílí. Pobyt na území cizího státu není lidské právo, takže zbytečně šermujete paragrafy.

3 1
možnosti
Foto

Myslíte, že když rusák nedostane naše vízum, tak zemře žalem? ;-DRv

0 0
možnosti
Foto

No nebylo by to marný ;-)

1 0
možnosti

Jakápak kolektivní vina?8-o Stejně tak byste mohl posuzovat i ekonomické sankce vůči Rusku, protože ty v konečném důsledku míří také na obyčejné Rusy. Ale takový je smysl sankcí - když z racionálních důvodů nelze zakročit vojensky, použijí se sankce. A je úplně jedno, jestli jsou ekonomické, nebo jestli se ruským sportovcům zakáže účast na významných sportovních akcích, popřípadě se občanům Ruska přestanou vydávat víza. Za to všechno mohou poděkovat Putinovi a jeho imperialistické politice.

5 0
možnosti
Foto

Však počkejte, až přijde odborník na kolektivní vinu rusáků, učitel Nožička. On vám vysvětlí, jak hluboce se mýlíte.;-)

2 0
možnosti

Začínáte být, vy obhájci agresora, už takoví opatrnější a máte za to, že fikanejsi. Není to tak.

Respektuju, že někdo ti tak může mít v hlavě nastavený. Ale ať se mě takoví nesnaží vodit na "moudrech" typu o automatické možnosti vstupu na území jiné země v EU...

Tohle zkoudejte tam, kde uspějete. Ne každý vám vaše úvahy zhltne.

8 1
možnosti
Foto

Každý ne, Marku, ale takový Jura X Doležel to zbaští i s navijákem.:-)

2 0
možnosti

A91d81a46m 74M51a20l32ý

15. 8. 2022 9:46

Nová písnička prokremelské propagandy:

"Není nejhorší, že Rusko napadlo Ukrajinu. No tak jo, není to hezké. ALE.

Ale Ukrajina je horší protože se brání a zabíjí přitom obyčejné ruské vojáky (a ti jen plní rozkazy). A ta Ukrajina o tom zabíjení natáčí videa. A žádá peníze na zbraně. No fuj."

A lidi jim to žerou! :-(

9 1
možnosti

Přes 80% rusáků podporuje agresivní válku na Ukrajině. V Lidicích se tedy žádný průzkum neprováděl, ale myslím, že procento schvalujících atentát bylo mizivé. Váš příměr je velmi slabý. Ale cibulka je nadšený, to se počítá... :-)

6 1
možnosti
Foto

Přesně tak: Západ ukazuje, že jeho liberální humanismus platí jen někdy a pro někoho a jak se to hodí.

Navíc "kousek vedle" se píše, že Putinovo Jednotné Rusko volilo cca jen 10% lidí...

A úplně na okraj: jaká je kolektivní vina Američanů za prokázaně neospravedlnitelné druhé tažení do Iráku? (o sankcích na USA vůbec nemluvím...)

2 5
možnosti

Pobyt na území cizího státu není lidské právo, takže zbytečně šermujete paragrafy.

A v Iraku to byla správná válka. A pukni.

2 0
možnosti
Foto

Hloupost na hloupost, při vyvražďování Ukrajiny není uplatňován princip kolektivní viny? Nebo snad úplně všichni Ukrajinci jsou fašisté a nacisté, včetně malých dětí?

9 1
možnosti

Zcela obecně by mělo platit, že tento princip je hanebnost, karma za blogR^

3 7
možnosti

Nikdo uz nepochybuje, ze uplatnovani principu kolektivni viny je ohavnost". Opravdu nane autore?

Dovoluji si Vas tedy upozornit, ze uplatneni principu kolektivni viny je nedelitelnou soucasti Ustavy Ceske Republiky! Trvaji na tom posledni dva prezidenti. Zeman dokonce na nezmenitelnosti tohoto principu vedl svou prezidentskou kampan a timto prezidentske volby vyhral, Poprvni i podruhe, zejmena tim, ze obvinil sveho soka Schwarzenbergera, ze pokud prevezme moc princip kolekivni viny odstrani.

1 1
možnosti

Ale no tak.

Schwarzenberg si volby prohral sam tim, ze nedokazal dat po 8 letech prace sefa diplomacie diplomatickou odpoved a nahral Zemanovi na smec neodolatelnym zpusobem. To, co Schwarzenberg rekl v TV debata byla odpoved hlupaka, i kdyz pravdiva. Uplne stacilo rict, ze na odsun Nemcu bychom se asi dnesnima ocima divali jinak, ale predevsim je to uzavrena zalezitost a neni treba se k ni vracet. Hotovo. Misto placani o valecnych zlocinech. Ja s vyjadrenim Schwarzenberga souhlasim, valecne zlociny se tam dely, ale on to v ten moment nemel rikat a takhle hloupa veta mu prohrala debatu a volby.

A Drahos si volbu take prohral sam. On je to navic hlupak. To, ze delal roky urednika na Akademii ved z nej chytreho cloveka neudelalo. Jenom totalni mamlas dobrovolne vyzve Zemana k TV debate. Zemana muzete mi rad, byt neutralni nebo ho nenavidet, ale jedno se mu uprit neda (tedy tady uz spis plati minulost). Umi velmi pohotove reagovat a to k veci. Drahos se v TV debate projevil jako ubozak. Mopslik, ktery porad steka na panicka. Takze par mych znamych, co chteli volit Drahose, to po TV debate v CTV hodili Zemanovi.

Ja Zemana v zadne valne oblibe nemam, nevolil jsem ho, ostatne jsem nevolil nikoho. Ale na druhou stranu znam velmi malo lidi, co volili Drahose. A znam par lidi, co s Drahosem delali. Vsichni z nich volili Zemana. Valna vetsina z tech co to hodili Drahosovi nevolili Drahose, ale AntiZemana. Ono totiz na to namistrovanem panakovi toho moc pozitivniho nenajdete. Proste Prazska zumpa si mela vybrat nekoho, kdo umi mluvit a ma charisma. Zeman byl snadno porazitelny, ale musel by mit opravdoveho soupere, ne panaka.

2 8
možnosti
  • Počet článků 89
  • Celková karma 25,16
  • Průměrná čtenost 2332x
Profesí marketér, věčně student, hrdý Evropan... V současnosti se snažím držet kurz jako „kormidelník“ v marketingové flotile e.vox. Cokoli jsem dělal, to jsem byl rád: Pracoval jsem například za pultem jako prodavač, den co den počítal hodnotu portfolia investičních fondů či jako ekonomický novinář. Na iDnes jsem se přestěhoval z blogosféry Respektu. Miluju Londýn, Star Trek a earl grey. Najdete mě i na twitteru: @jackal007.