Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

taková vemena nám zajištují bezpečnost

0 0
možnosti
MC

Nejsme jako oni jsme Vaškovo gentlemani.

0 0
možnosti
MC

Hoši nejsme jako oni. Gentlemani jsme prostě idioti.

0 0
možnosti
Foto

Aleale.8-o Pánové:-/ To muší bejt. Pro vyvážení shod a názorů napříč politickým špektrem;-D S takměř addorovaným Vendou jim tam mnozí pomohli, že, tak co že je špatně?Nebo jo?;-(

1 3
možnosti
Foto

Alexandr Černý je vystudovaný armádní politruk, tak i z tohoto důvodu je s podivem, co dělá ve Výboru pro obranu. Je to jen další důkaz toho, že se tato společnost potácí na hranici státotvorné svéprávnosti.

Je samozřejmě trapné slyšet z úst komunistů některá tvrzení, které bych formuloval obdobně. Je třeba ale mít na paměti, že jejich postoj vychází ze zásadního vymezování se vůči současné parlamentní demokracii, nikoliv z přesvědčení. Budou vždy a za každých okolnosti protiameričtí, protože jiní být nemůžou. V jejich prohlášení nejde o kritiku kroků USA, ale o důkaz jejich "zločinného" jednání.

Myslím si, ale, že jako agent by RF dělal spíše "medvědí" službu, než přinášel užitek.

7 0
možnosti
Foto

Zajímavé je, že co se týká zahraniční politiky a obzvláště potom událostí na Ukrajině, má Alexandr Černý podobné názory jako Vy, což ostatně sám přiznáváte.

A diametrálně odlišné od autora tohoto blogu a politiků typu Kalouska, Schwarzenberga, Němcové či Zaorálka.

Myslím si, že daleko větší nebezpečí než od současných komunistů hrozí světu a našemu státu od politiků typu Albright, Cameron, Biden či již jmenovaní Kalousek, Schwarzenberg, Němcová a Zaorálek.

Osobně pokládám za tragédii, že k současné zahraniční politice zaujímají u nás nejrozumnější stanovisto právě komunisté.

0 7
možnosti
Foto

A co se divíte - podívejte se na ten spolek kolem presidenta - jeden nemá bezpečnostní prověrku, druhý má vazby na Lukoil atd.

Tady už jen chybí, aby Grebeníček nebo Ransdorf kandidovali na presidenta.

8 0
možnosti
Foto

Pane Dvořáku, pozor! Kdo platil Zemanovi volební kampaň ? Nebyl to náhodou Lukioil ? :-) Kdo je nebližším poradcem Zemana? Není to náhodou jeden ze šéfů Lukoilu ? Komu patří Lukoil ? není to náhodou ruská firma ?

3 0
možnosti
AH

Bohužel jsme se rudého moru nikdy nedokázali zbavit. Neměli jsme dost odvahy a dnes se to krutě vrací. Země je prolezlá ruskými poskoky a zápisy z bezpečnostního výboru mají dřív v Moskvě než-li lidé z bezpečnostních složek, kterých se to týká.

10 0
možnosti
SN

:-)  jaká okupace Krymu? I v ČT, ačkoliv Karas je velký manipulátor, přiznal, že jsou lidé nadšeni.  Myslíte, že by měli radost, kdyby je spoluobčané zabíjeli, jak v Doněcku?

     Něco ke komunistům .....ti co se k tomu hlásí jsou nejmenším nebezpečím!  Nebezpeční jsou ti bolševici, co rychle nalezli do jiných stran! 

RvRvRv

2 11
možnosti
Foto

Alexandra Černého jsem několikrát slyšel mluvit v televizi.

A musím říct, že komunista Alexandr Černý zastává velmi rozumné a umírněné názory.

Pro mne je daleko důvěryhodnějším politikem než váleční štváči Kalousek se Schwarzenbergem.

2 16
možnosti
Foto

J51a41k25u38b 65R84o74t91h

20. 3. 2015 9:48

"zastává velmi rozumné a umírněné názory" - přeložím Petříkovo ptydepe: Není tak zuřivý stalinistický radikál, jako Rambousek či Kašuka. :-/

8 0
možnosti
VR

Máte pravdu a karma. Komunisti jsou stále drzejší a vylézají ze všech děr, jako by jim Putler vlil do žil novou krevRv

14 1
možnosti
AS

A73d29a48m 75S69t51a54v49a

20. 3. 2015 9:38

Oni do těch děr nikdy, ale skutečně nikdy, nezalezli. Oni nemuseli!

2 1
možnosti
  • Počet článků 89
  • Celková karma 25,16
  • Průměrná čtenost 2332x
Profesí marketér, věčně student, hrdý Evropan... V současnosti se snažím držet kurz jako „kormidelník“ v marketingové flotile e.vox. Cokoli jsem dělal, to jsem byl rád: Pracoval jsem například za pultem jako prodavač, den co den počítal hodnotu portfolia investičních fondů či jako ekonomický novinář. Na iDnes jsem se přestěhoval z blogosféry Respektu. Miluju Londýn, Star Trek a earl grey. Najdete mě i na twitteru: @jackal007.